B&B Goedenraad krijgt nieuwe eigenaar!

Weer open!
10 June 2021

Ik val maar gelijk met de deur in huis; Teus en ik gaan stoppen met de Bed and Breakfast in Eys. De afgelopen 5 jaar hebben wij met hart en ziel onze gasten verzorgd. Wij hebben er van genoten en, aan de reviews te zien, onze gasten ook. Daar zijn wij ontzettend trots op. Nu is het tijd dat wij wat meer voor onszelf gaan zorgen en zo ook wat meer tijd kunnen besteden aan (klein)kinderen, familie en vrienden.  Wij hebben en nieuwe woning gevonden in Meijel (de Peel). Verder gaan wij regelmatig met de camper op pad. Wij hebben er zin in! Wij bedanken onze gasten heel hartelijk dank voor hun bezoek aan onze B&B. Wij kijken terug op een mooie, gezellige maar drukke periode! Het is goed zo!

Per 29 september 2022 wordt B&B Goedenraad overgenomen door Gert Wim Ter Haar. Hieronder een berichtje van hemzelf waar hij zich aan u voorstelt.

Hallo allemaal!
Mijn naam is Gert Wim ter Haar en dit najaar ben ik de nieuwe eigenaar van B&B Goedenraad. Na verschillende jobs in de reis- en toerismebranche, heb ik de keuze gemaakt mijn dagelijkse leven in Katwijk aan Zee achter mij te laten en voor deze prachtige plek in het Heuvelland te kiezen. Vanaf het voorjaar zal ik een selectie aan arrangementen aanbieden hier in Eys, waarover snel meer via de website en de social media. Ik hoop jullie in de nabije toekomst te mogen verwelkomen in B&B Goedenraad!
Met warme groet, Gert Wim

Teus en ik wensen Gert Wim heel veel succes in zijn nieuwe B&B. Dat zijn droom maar uit mag komen!

Groet van Teus en Ingrid

LAATSTE NIEUWS

NIEUWE EIGENAAR B&B GOEDENRAAD