OVER ONS, TEUS EN INGRID MALLÉE


Na een jarenlange zoektocht in de omgeving van Noorbeek en Mheer, vonden wij, Teus en Ingrid Mallée, in 2014 in Eys eindelijk het huis wat geschikt was voor onze droom, een eigen bed and breakfast. Het typisch Limburgs huis is gebouwd in 1906 en heeft altijd meerdere gezinnen een thuis gegeven. Het karakteristieke huis is door ons grondig van binnen en buiten verbouwd, uitgebouwd en uiteraard geheel aangepast aan de wensen en gemakken van deze tijd. B&B Goedenraad werd in januari 2018 een feit!

Onze bed and breakfast is gelegen in het dorp Eys aan de rand van het heuvelland in Zuid-Limburg. Eys valt onder de Gemeente Gulpen-Wittem. Wij hebben de B&B vernoemd naar kasteel Goedenraad, wat op zeer korte afstand van ons huis staat. Helaas is het kasteel niet openbaar toegankelijk. Er wonen nu enkele gezinnen.

Kleinschaligheid, kwaliteit, huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Elke ochtend serveren wij een gevarieerd ontbijt in de eetkamer, of bij mooi weer op het terras. Wij gebruiken zoveel mogelijk verse producten uit de regio. Wilt u ’s avonds bij ons aan tafel aanschuiven voor een 3-gangen menu? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Onze B&B heeft vier ruime kamers, elk met een eigen badkamer. Wij kiezen ervoor om geen TV, koffie/thee faciliteiten op de kamers aan te bieden. Speciaal hiervoor hebben wij een gezellige lounge ingericht. Onder het genot van een drankje kunt u hier TV kijken, rustig lezen of in gesprek gaan met ons en/of andere gasten. Bij mooi weer is het heerlijk genieten op het terras of in de tuin. In de koudere maanden gezellig voor het haardvuur. In het hele huis is gratis Wi-Fi. Uw fiets, scooter, motor of auto kan desgewenst gestald worden in onze ruime garage. U kunt parkeren op ons eigen terrein.

Het Zuid-Limburgse landschap is de ideale omgeving om te wandelen of te fietsen. De fiets-, mountainbike en wandelroutes vindt u direct voor ons huis. Voor een dagje winkelen kunt u naar Maastricht of Aken en voor het uitgaansleven bent u in Gulpen aan het juiste adres. Kortom, in Zuid-Limburg is van alles te beleven en binnen handbereik.

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

U bent van harte welkom in B&B Goedenraad.
Teus en Ingrid Mallée

LAATSTE NIEUWS

NIEUWE EIGENAAR B&B GOEDENRAAD